Robin Kramer leest ‘Echo’ voor uit de Das Mag Sampler 2020 (deel I)

Das Mag bracht ook dit jaar een Sampler uit. De Sampler van Das Mag is wat je krijgt als je veelbelovende schrijvers carte blanche geeft om te schrijven wat ze willen. Een publicatie kon niet beter bij Kluger Hans passen. Dit jaar bestond de lichting veelbelovende schrijvers uit Anouk Visée, Arno Boey, Bjorn Truwant, Robin Kramer en Roziena Salihu.

We vroegen aan Robin Kramer (ons al bekend van zijn verhaal ‘En niets wordt opgetild’ dat verscheen #37 Labyrint) om voor ons (afin, voor jullie) zijn tekst ‘Echo’ voor te dragen. Ziehier deel I! Hou Roergebied in de gaten voor deel II.

‘Echo’ gaat over cynisme, nieuw leven en aanvaarden dat je jeugd tot een einde komt. Robin raakt met zijn tekst gevoelige en herkenbare thema’s op een luchtige manier.

Robin Kramer (1990) is schrijver. Hij publiceerde korte verhalen in De RevisorKluger Hans en De Titaan, essays op rekto:versodeFusie en Karakters en gedichten in Liter en op de optimist en Meander. Hij werkt en woont in Zwolle.

Geïnteresseerd in de papieren versie van ‘Echo’? Benieuwd naar de verhalen van de andere veelbelovende auteurs? Je kan de Sampler 2020 hier halen.

Dit bericht delen