Eind november komt ‘De Val’

In nummer #31 brengt Kluger Hans een dubbeldik nummer waarin een keur aan schrijvers zich op het thema ‘De Val’ heeft gestort. De val wordt opgevat als mysterie, als een uitvoerige uitzonderingstoestand. Er is immers veel dat kan vallen, maar wat gebeurt er voor, tijdens en na de val?

In totaal dragen 45 schrijvers en 2 beeldende kunstenaars bij aan dit bijzondere nummer. Met o.a. Dominique De Groen, David Troch, Akim A.J. Willems, Amélie Prévost, Sara Eelen, Cleo Totti, Laura Accerboni, Eli Elise Hoopman, Peter De Voecht, Kimi Nguyen, en een heleboel ander opkomend talent!

Daarnaast biedt dit nummer een podium aan de Zomerkaping, een initiatief van Jeugd en Poëzie waarbij jonge dichters onder begeleiding een kans krijgen om een eerste publicatie af te ronden.

Dit is het laatste nummer van de redactie onder leiding van Pim Cornelussen, die opgevolgd wordt door Jonas Vanderschueren. Het is een ode aan de schepping door vernieling, aan de cyclus van vallen en opstaan. Een spectaculair eindnummer van een indrukwekkende redactieploeg.

Dit bericht delen