De redactie

De redactie kan bereikt worden via: info(at)klugerhans.org. Als je individuele redacteurs wil contacteren, dan kan dat via voornaam.achternaam(at)klugerhans.org.

Inzendingen

Nieuwe fictie, essays, vertalingen, drama en poezië kan je altijd insturen via de site: inzenden.

We publiceren een beperkt aantal werken in ons tijdschrift, dat twee keer per jaar uitkomt, en een spoken word afdeling online. Er zijn een aantal criteria die we hanteren:

  1. De teksten ontvangen we graag in een word-bestand of in de vorm van een pdf.
  2. De lengte van de inzending graag niet langer dan 10 pagina’s proza of 10 gedichten. Bij de selectie wordt deze lengte gebruikt om te beslissen of u geplaatst wordt.
  3. Schrijvers die inzenden mogen niet meer dan 3 boeken of bundels gepubliceerd hebben.
  4. Kopij per post ontvangen we graag in viervoud op het volgende adres: Koepoortkaai 64, 9000 Gent. Ongevraagde bijdragen worden niet teruggestuurd.

In mei contacteren we alle auteurs die een tekst inzonden voor ons lentenummer. Auteurs die een tekst inzonden voor ons herfstnummer, kunnen in oktober een bericht verwachten.

Kluger Hans organiseert tweemaal per jaar een feedbackworkshop. Als je tekst niet gepubliceerd wordt, krijg je automatisch een uitnodiging.

We wijzen erop dat we een grote nadruk leggen op debuterende en beginnende literatoren.

Kluger Hans wijst elke aansprakelijkheid voor de inhoud van de gepubliceerde teksten af. Het copyright van de teksten blijft altijd in eigendom van de auteur. Alle auteurs die we met betrekking tot auteursrechten niet konden bereiken kunnen zich nog altijd wenden tot info(at)klugerhans.org.

Stages

Kluger Hans biedt stageplaatsen aan voor studenten.

Alle redacteuren van Kluger Hans werken op vrijwillige basis en dit vragen we ook van onze stagiairs. We bieden in sommige gevallen echter wel een transportvergoeding aan.

Om in aanmerking te komen zend je de volgende materialen naar info(at)klugerhans.net; één A4 waarin je uitlegt wat je interesseert aan de stage, je CV, en een reactie op het meest recente nummer van Kluger Hans.

Pers en promotie

Voor vragen over pers of promotie kan je bij info(at)klugerhans.org terecht.